Værksted - En god start

For de 2-10 årige som vil prøve lidt forskelligt inden et egentligt instrumentvalg

Musikalsk Værksted er musikundervisning på hold med 6-10 elever på nogenlunde samme alder. Indholdet er musikkens grundlæggende begreber og færdigheder som puls/rytme, melodi, kroppen, stemmen, det hele musiske menneske. Eleverne får ikke specifikt instrument på disse hold, men vil i løbet af sæsonen blive præsenteret for forskellige instrumenter. Eleven vil blive vejledt i instrumentvalg med henblik på egentlig start på instrumentalundervisning den efterfølgende sæson.

Musikalsk Værksted: fra 2 – 10 år
Mandag eftermiddag tilstræber vi at danne hold efter behov.

Værksted 2-4 år 5-6 år og 7-10 år.

 

Beskrivelse:

 

Her bliver der sunget leget og spillet god musik.

 

Du vil blive præsenteret for alle mulige instrumenter som du måske får lyst til at lære at spille på.

 

1 / 5-6 år mandag 16.00-16.50 

 

2 / 7-10 år mandag 16.50-17.40 

 

3 / 2-4 år torsdag 16.30-17.20 

 

Underviser: Anne Dorte Laub

 

Strygerværksted
Strygerværksted: forældre/barn hold  - "det røde hold". Her kan du allerede fra 4-5 årsalderen blive sporet ind på violin, bratsch, cello eller kontrabas. For at starte så tidligt er det en forudsætning at en forældre kan deltage sammen med barnet. Det foregår tirsdag eftermiddag kl 17.10 på Musikskolen.

 

Værksted Rødt Hold - Strygerværksted 4-5 år

Vi skal synge, klappe, lege, hoppe, danse, grine - og så har vi et særligt fokus på strygerinstrumenter som f.eks. violin og bratsch.

Den tidlige start på et strygeinstrument er inspireret af det lille barns utrolige evne til at lære at tale modersmålet ved at lytte og efterligne. Forældrene bliver klædt på til at hjælpe den kommende strygerspire med musikken derhjemme.

Efter det første år er børnene (og forældrene) klar til at låne et instrument med hjem, og komme i gang med en mere målrettet undervisning.

 

Det bliver aldrig nemmere!