Solosang og Kor

Syng i kor! På musikskolen har vi to kor: Ungdomskor og børnekor.

Solosang og kor - Albertslund Kommune

Ungekoret

 

Ungekoret er for alle sangglade børn, og unge i alderen 13-25. Vi synger flerstemmige, rytmiske sange, og optræder 2-3 gange om året til forskellige arrangementer på musikskolen.

Det kræver ikke nodekundskab for at kunne deltage, og man behøver heller ikke være i besiddelse af den helt store, solistiske sangstemme. Det er selvfølgelig en fordel, at du kan synge rent, og at du har et godt gehør, dvs. er i stand til at lære en sang nogenlunde hurtigt. Men ellers er det glæden ved at synge sammen og få udviklet sin musikalitet, der er i fokus i vores kor. 

For flere oplysninger, kontakt sanglærer Sara Fiil på tlf.: 26 79 23 25 eller mail sarafiil@hotmail.com.

 

 

Børnesanghold
  

Børnesangholdet er for sangglade børn fra 3. til og med 5. klasse. I undervisningen bliver der bl.a. arbejdet med stemmedannelse, med stemmens forskellige virkemidler og med pulsfornemmelse. Repertoiret spænder vidt, fra gamle danske sange til nyere popnumre. Vi prøver kræfter med flerstemmighed, med at synge solistisk, og med at skrive vores eget nummer. Holdet har optrådt flere gange bl.a. til musikskolens forskellige koncerter og som gademusikanter i Albertslund Centrum.

Børnehold: mandag kl. 14.45 - 15.35.

For flere oplysninger, kontakt sanglærer Sara Fiil på tlf.: 26 79 23 25 eller mail sarafiil@hotmail.com.